Hola!

Soc Millaray Mandujano i Riu Studio és el nom sota el qual treballo, vaig començar com a Freelance al març de 2015 a Barcelona, on lidero un projecte en el qual col·laboro amb altres professionals per a donar solucions de disseny, comunicació & marketing digital per a Startups, Pimes, Empreses, Institucions i col·laborem amb Estudis i Agències Creatives.

Riu Studio va néixer amb la convicció de crear projectes honestos i de qualitat en els quals treballar de la mà amb els nostres clients.

L’equip a Riu studio és líquid i s’ajusta a les necessitats de cada projecte, és per això que compto amb una comunitat de professionals de diverses àrees, això ens permet mantenir-nos frescos, motivats i que la nostra aportació en cada projecte sigui essencial i diferenciador.

La meva formació integral de disseny gràfic, industrial i tèxtil em porta a voler experimentar una faceta mes “Handmade i de Arts & Crafts” i per això en el meu temps lliure neixen projectes i objectes sota la marca Alegra Meldía detalls que m’alegren el dia i em connecten amb un altre ritme.

millaray-mandujano